Roberto Cavalli (83) je 10 godina ljubio švedsku misicu (38), kupio joj privatni otok

Foto: Instagram

Roberto Cavalli je umro u 83. godini, a iza sebe je ostavio 45 godina mlađu suprugu, švedsku manekenku i misicu Sandru Nilsson. Par je zajedno od 2014. godine, a prošle godine dobili su i sina Giorgia koji je dobio ime po Cavallijevom ocu.

 "Dijete, koje je rođeno prije tjedan dana u Firenzi, zdravo je i prekrasno i shrvale su me emocije kada sam ga vidio", rekao je tada talijanski dizajner za talijansku Novellu.

Zbog razlike u godinama mnogi nisu vjerovali u njihovu vezu, no njihova ljubav je opstala. Prema pisanju Daily Maila, Cavalli je Sandri navodno kupio privatni otok u Švedskoj, njezinoj rodnoj zemlji. Otok je vrijedan oko 2.2 milijuna funti, a na njemu se nalaze luksuzna vila s četiri sobe, koliba za lov, bazen, teren za golf te ostaci stare vikinške utvrde.

Cavalli je Sandru vodio na mnoga putovanja i kupovao joj poklone. 

Podsjećamo, modni mag je prije veze sa Sandrom bio dva puta u braku i dobio petero djece. U prvom braku, sa Silvanellom Giannoni, dobio je sina Tomassa i kćer Cristinu, a s drugom suprugom Evom Marijom Duringer dobio je troje djece - Roberta, Rachele i Daniele. Šesto dijete rodila mu je Sandra.

Pročitajte više