Rodila je Lana Jurčević

Foto: Instagram

LANA Jurčević rodila je svoje prvo dijete.

Prinova je na svijet stigla u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, a i Lana i beba su dobro, piše Story. Pjevačica je, podsjetimo, u ljeto ove godine otkrila da je trudna, a trudnoća za nju nije bila nimalo lak period. 

Otkazala sve koncerte, trudnoća se zakomplicirala

Lana je krajem srpnja objavila da je trudna, a zatim je dva tjedna kasnije otkazala sve zakazane koncerte. 

"Zbog zdravstvenih razloga, nažalost se otkazuju zakazani koncerti na području Hrvatske, Slovenije i Austrije. Hvala puno organizatorima i publici na razumijevanju. Družimo se drugom prilikom i veselimo se tim danima opet", napisala je.

Lana je zbog komplikacija u trudnoći danima bila u bolnici i često se javljala pratiteljima na Instagramu i fanovima. Iz bolnice je, kako je objavila na Instagramu, izašla tijekom listopada ove godine.

Uz nju je čitavo vrijeme bio dečko Filip

Lana Jurčević i njezin dečko Filip Kratofil u vezi su šest godina. Vezu je na početku držala podalje od očiju javnosti, a sada ponekad objave zajedničke fotografije.

Nije puno u javnosti pričala o vezi, no neke je detalje ipak otkrila. "On je osoba s kojom dijelim vrlo slične vrijednosti i ciljeve pa smo prihvatili činjenicu da često žrtvujemo slobodno vrijeme i možda neke zajedničke trenutke zbog onog što tek dolazi. Ako bih se na nešto kladila, onda je to da on ne voli Lanu koju javnost zna, nego onu kakva je u četiri zida", objasnila je u intervjuu za Story 2020. godine.

Filip je financijski direktor firme Lane Jurčević.

Pročitajte više