Rodila jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki: "Vrijedilo je čekati te"

Foto: Instagram

KRISTINA ŠALINOVIĆ, jedna od uspješnijih hrvatskih manekenki, ovog je mjeseca postala mama.

"Vidjet ćeš jednog dana kad budeš imala svoje dijete - poznate riječi svake mame... I ne mogu biti točnije nego što jesu. Vrijedilo je čekati te, ljubavi", napisala je uz fotografiju ručice bebe.

U komentarima su se uzredale čestitke.

Kristina je rodila početkom studenog, a dala je to naslutiti njena objava na Instagramu u kojoj je napisala: "Majčinstvo me izmorilo i usrećilo. Samo se moram naviknuti!".

"Nikad nisam mislila da će me nedostatak sna, beskrajna žeđ i glad, bol u grudima i trbuhu učiniti tako sretnom", dodala je.

Početkom travnja je na društvenim mrežama objavila da ona i zaručnik Enric Migliorati čekaju svoje prvo dijete. "Hej, moj mali čovječe. Dugo smo te čekali i sada ne možemo dočekati da te upoznamo. Dugo sam odgađala podijeliti s vama ovo jer nisam znala što bih napisala i jer smo ovu vijest željeli zadržati samo za sebe", priznala je.

U svojim objavama često progovara o borbi kroz koju je prošla u pokušaju da zatrudni.

"Daleko smo dogurali, ljubavi moja. Moj stalni podsjetnik je da ne odustajem. Čekanje, svi liječnici koje smo vidjeli zadnjih godina, svi pregledi, svaka kap krvi, svaki usamljeni boravak u bolnici, svaki ubod igle koji mi je povrijedio želudac, svaka pilula koju sam uzela", napisala je jednom.

Pročitajte više