Rodila Scarlett Johansson, otkriveno i ime bebe

Foto: EPA

NAKON što se već neko vrijeme šuškalo da je Scarlett Johanson trudna, njen suprug Colin Jost za časopis People je otkrio da je glumica rodila. Vijest je podijelio i na Instagramu. 

"Ok, ok, dobili smo bebu. Ime mu je Cosmo. Jako ga volimo", napisao je i zamolio za privatnost. 

Colinu je ovo prvo dijete, dok Scarlett već ima sedmogodišnju kćerkicu Rose Dorothy s novinarom Romanom Dauriacom.

"Scarlett je trudna, ali skrivaju to. Ona se nastoji držati dalje od centra zbivanja", rekao je neimenovani izvor za Page Six još početkom srpnja. 

Glasine o trudnoći počele su nakon što su neki primijetili da se glumica rijetko pojavljuje na promocijskim događajima za film Black Widow

Glumica nije previše sudjelovala u promotivnim aktivnostima oko filma Black Widow što je bilo neobično budući da se radi o velikom hitu Disneyja i Marvela u kojem je ona bila glavna glumica i izvršna producentica. 

Umjesto javnih nastupa, Scarlett je film promovirala preko Zooma, a mnogi su primijetili da je tijekom gostovanja kod Jimmyja Fallona, također preko video poziva, bila snimana isključivo od ramena naviše. 

Jednako tako potiho i dalje od očiju javnosti, Scarlett i Colin su se vjenčali krajem listopada 2020. 

Nitko nije imao pojma da se sprema vjenčanje dok vijest od tome da su brak sklopili "u intimnoj ceremoniji na kojoj je bila prisutna najbliža obitelj i prijatelji" nije osvanula na društvenim mrežama humanitarne organizacije Meals on Wheels. 

Scarlett i Colin zaručili su se u svibnju 2019., a prije toga su bili u vezi dvije godine. 

Jostu je ovo prvi brak, a Scarlett je do sad bila udana dva puta: za glumca Ryana Reynoldsa te za francuskog novinara Romaina Dauriaca

Inače, Scarlett je u centar pozornosti javnosti nedavno došla kad je podnijela tužbu protiv Disneyja. Tužila ih je zbog kršenja ugovora objavljivanjem filma Black Widow na njihovoj streaming platformi Disney+.

Film je istovremeno objavljen na servisu i u kinima, a u tužbi se navodi da je to izravno kršenje sporazuma između zvijezde i tvrtke. Johansson kaže da je u ugovoru njena plaća bila povezana isključivo s prikazivanjem filma u kinima.

Pročitajte više