Rodila Sofia Richie Grainge. Otkriveno i ime djevojčice

Foto: Instagram

SOFIA Richie Grainge i njen suprug Elliot postali su roditelji.

Manekenka, influencerica i kći pjevača Lionela Richieja na Instagramu je objavila sretnu vijest. "Eloise Samantha Grainge. 5•20•24 najbolji dan mog života", napisala je.

Vjenčanje godine

Podsjećamo, Sofia se udala za Elliota Graingea, sina glazbenog mogula i direktora Universal Musica Luciana Graingea. Mladenka je tijekom svadbenog vikenda promijenila čak tri ručno rađene Chanel haljine - uz vjenčanicu, imala je i kratku haljinu za zabavu poslije te nešto ekstravagantniju haljinu za prijem, dan prije svadbe. Čitav događaj pratio je Vogue.

Sofia je zbog Elliota prije vjenčanja prešla na židovsku religiju, a ceremoniju je održao rabin. Popis uzvanika bio je pun milijunaša i milijardera te brojnih poznatih imena iz svijeta showbiza. Osim Sofijine starije sestre, nekad vrlo popularne Nicole Richie, bile su tu i Paris Hilton, Cameron Diaz (inače obiteljski povezana s Nicole Richie)...

Potpuna transformacija imidža

"Zaboravite Hailey Bieber, Sofia Richie je nova it djevojka", pišu sad mnogi nakon što je mlada Sofia u manje od nekoliko dana postala jedna od najpopularnijih djevojaka na društvenim mrežama. "Tako je elegantna i profinjena", "Baš se promijenila nabolje", "Želim nam svima da jednog dana postanemo Sofia Richie", pišu korisnici društvenih mreža šokirani transformacijom djevojke, čiji je ljubavni život prije nekoliko godina izazivao brojne kontroverze.

Naime, Sofia je godinama bila prijateljica obitelji Kardashian, a stvari su se zakomplicirale kad je sa samo 18 godina prohodala s 15 godina starijim Scottom Disickom, bivšim suprugom Kourtney Kardashian. Tad je i njen otac Lionel javno priznao da je zabrinut zbog te veze. "Užasno se bojim! Jesam li bio u šoku? Pa ja sam joj tata, što vam je?" rekao je pjevač tad. 

Veza je trajala tri godine, a nakon toga se Sofia na neko vrijeme povukla iz javnosti, sve do veze s Elliotom i potpune transformacije javnog imidža. 

 

Pročitajte više