Roditelje zabrinule scene u Supertalentu: "Djeca ovo ne smiju gledati bez nadzora"

Foto: Press

JEDAN nastup u sinoćnjem Supertalentu zabrinuo je dio gledatelja. Riječ je o gutaču mačeva Danu Meyeru koji je u show Nove TV došao iz SAD-a. Naime, neki gledatelji koji imaju djecu su zaključili da takav nastup "nije primjeren za prime time".

"Vi niste normalni i to još u udarnom terminu, pa ovo i djeca gledaju, strava i užas, fuj, dno dna", "Nadam se da stvarno nijedno dijete neće probati to napraviti", "Neka guta što god i neka je to talent, ali djeci tu emisiju više ne bi trebalo dozvoliti gledati bez budnog nadzora roditelja", "Prestrašno, ovo gledaju i djeca", "Ovo se ne bi smjelo dopustiti jer je odvratno i može biti opasno po mlade", "Zbog ovakvih ne mogu gledati Supertalent. To bi trebala biti zabavna opuštajuća emisija, a uz ovakve kandidate to nije. Još dobije 4 DA, užas", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Gutač mačeva šokirao žiri! 🫣

Objavljuje SUPERTALENT u Nedjelja, 24. rujna 2023.

Drugi pak tvrde da nema razloga za zabrinutost te da njima jedino nije jasno zašto Dan nije dobio zlatni gumb. "Ovo je talent, ne kmečite. Čovjek je sjajan", "Bolje bi vam bilo da pratite što vam djeca gledaju na mobitelima, nego na TV-u", pišu.

Teška životna priča

Danov nastup šokirao je i članove žirija, a pogotovo Martinu Tomčić

Za posljednji mač pozvao je Fabijana kao asistenta, njegova zadaća bila je da bičem izvuče mač iz Danovih usta. "Ljudi, meni je zlo", komentirala je Maja, a Martina je dodala: "Ma ne mogu ja to gledati."

Po završetku nastupa Dan je otkrio da su mu unazad godinu dana dijagnosticirana dva tumora, što ga je dodatno potaknulo da živi svaki dan kao da mu je posljednji. "Borim se s rakom i nadam se da ga mogu pobijediti. U suprotnom, nastavit ću živjeti život punim plućima i iskoristit ću svaku priliku", zaključio je.

"Trenutno samo želim doći kući i ispričati mužu što sam upravo vidjela", poručila mu je Maja, a potpuno šokirani članovi žirija oduševili su se njegovim talentom i porukom te je osvojio četiri prolazna glasa.

Pročitajte više