Roditelji pisali peticiju protiv ravnateljice zbog benda koji sluša

Foto: Instagram

SHARON BURNS, ravnateljica u jednoj školi u Kanadi, našla se na meti bijesnih roditelja koji su protiv nje pokrenuli peticiju, koju je potpisalo 500 ljudi. Njome su roditelji zahtijevali smjenu ravnateljice nakon što je na svoj profil na društvenim mrežama objavila slike na kojima je očito da je velika obožavateljica Iron Maidena, piše The Independent.

"Što se tiče zabrinutih roditelja s impresivnom djecom u srednjoj školi Eden ... Duboko smo uznemireni što je ravnateljica dodijeljena školi očito pokazala sotonske simbole i svoju vjernost sotonskim običajima na svojim javnim platformama društvenih medija na kojima ih svi učenici mogu vidjeti", navodi se u peticiji. Roditelji prigovaraju da nije riječ o privatnom profilu Sharon Burns, nego njezinom profilu koji vodi kao ravnateljica škole.

Roditelji su prigovarali i zbog slika ravnateljice na kojima prstima pokazuje "đavolje rogove", ali i tri šestice koje su se našle na jednoj od fotki Iron Maidena koje je objavila.

U međuvremenu je pokrenuta peticija podrške ravnateljici, koju je potpisalo 19 tisuća ljudi.

"Smiješno je da nekoliko roditelja o njezinoj ulozi ravnateljice sudi samo na temelju objave na Instagramu.  Srednja škola Eden javna je škola. Nije kršćanska škola ", navodi se u peticiji pod naslovom "Trebamo gospođu Burns".

Pročitajte više