Rođo iz Života na vagi poznat je mnogim Zagrepčanima. Ima lokal i sin je dinamovca

Foto: Press/Facebook

U OVOGODIŠNJOJ sezoni Života na vagi sudjeluje i poznati zagrebački ugostitelj Dominik Škorić Rođo. "Naš najdraži Rođo u čiji lokal stalno zalazimo", rekla je u najavi i voditeljica Marijana Batinić.

Škorić je vlasnik legendarnog zagrebačkog kafića Ro&Do koji je nastavio voditi nakon smrti oca, legendarnog golmana Dinama Zlatka Škorića.

"U show sam se prijavio iz bolnice jer sam ondje završio drugi put u pet godina zbog narušenog zdravlja, a kakav sam bio i treći put bih završio u bolnici. Tad bi možda taj odlazak bio fatalan. Nije preostajalo ništa nego da napravim rez i krenem ispočetka", priča za Index Škorić.

Lokal preuzeo od oca

Želi, kaže, prvenstveno vratiti zdravlje u normalu. "Želim se usput odvojiti od svakodnevnog oblaka života i navika te razbistriti glavu. Tu sam i da više ne moram držati čašu za gemišt na trbuhu. Nadam se ostati u showu barem toliko da uspijem sve poloviti i steći zdrave navike", poručuje.

Uz ugostiteljstvo je odrastao, njegova obitelj se time bavila od njegova djetinjstva te je zbog toga danas poznat kao pionir i pokretač mnogih ugostiteljskih trendova u Zagrebu. 

"Lokal sam preuzeo od oca. Ugostiteljstvo je u mom životu od 13. godine tako da bih prije rekao da je to moj način života. Za svoje kile i probleme krivim isključivo sebe jer sam se sam doveo do stanja u kojem sam bio. Kao što sam se sad mogao prilagoditi, mogao sam i ranije, ali eto nisam. Puno je tu faktora u igri, ali su se, eto, kockice ipak posložile na kraju", smatra.

Gosti iz kafića su ga prepoznali u showu, a u lokalu je, kaže, sve dobro funkcioniralo i dok njega nije bilo, za vrijeme snimanja emisije. "Oduševljeni su idejom da netko konačno na mene urla", šali se.

"Svima je drago da sam odlučio poraditi na sebi.  Lokal je radio ljeti kao i uvijek, nije bilo puno muke oko toga jer je Zagreb u to doba godine prazniji nego inače", kaže nam.

Izgubio 2.9 kilograma

Ovaj po struci politolog u show je ušao sa 137 kilograma. "Moj je nadimak Debeli, Vepar tako da to sve govori. Prvi motiv za prijavu u Život na vagi mi je zdravlje, a i želim ponovno otići na bungee, skočiti iz aviona, normalno se odijevati, a za to sam sve predebeo. Još sam se s bratom, koji je sedam godina stariji od mene i izgleda kao UFC borac, dogovorio da ćemo nastaviti zajedno trenirati kad se vratim kući", rekao je prije ulaska u kuću.

Na sinoćnjem vaganju pokazalo se da je izgubio 2.9 kilograma, što znači da je trenutno skoro 10 kila lakši nego što je bio na početku showa.

Pročitajte više