"Roko je Djevica što savršeno odgovara jednoj Jarčici poput mene"

"U PRVOJ emisiji pjevamo jednu prekrasnu baladu od grupe Denis i Denis. Ne bih htjela otkrivati koju, nek čitatelji malo razmišljaju o kojoj pjesmi je riječ", rekla nam je Ivana Kindl koja će se od ove subote, zajedno s ostalim profesionalnim pjevačima i njihovim parovima amaterima, natjecati u pjevanju. "Roko se u toj pjesmi jako dobro snašao. Kao što vidite zovem ga Roko jer si ne mogu pomoći", rekla je za Index Ivana Kindl čiji će partner u trećoj sezoni HTV-ovog showa "Zvijezde pjevaju" biti Duško Modrinić, poznatiji kao Roko iz televizijske reklame.

"Roko je jako simpatičan, sklon zezanciji, a onda kad je u pitanju posao onda pomno radi"

"Kada sam čula da je on u igri navijala sam da ga ja dobijem kao partnera. Ta želja mi se ispunila. Sad kada sam ga upoznala mogu reći da je jako simpatičan, sklon zezanciji, a onda kad je u pitanju posao onda pomno radi. Između ostalog je i Djevica u horoskopu što savršeno odgovara jednoj Jarčici poput mene", otkrila nam je Indexova blogerica koja se odmah sljedeći dan nakon objave parova našla s Duškom i počela testirati njegove glasovne sposobnosti.

"Pjevanje je bitnije, ali simpatičnost igra veliku ulogu"

"Čim smo se našli odmah smo počeli kopati po pjesmama kako bi našli nešto što njemu najviše leži. On je ovako jedan fini bariton kojem fino sjedaju pjesme Davida Bowiea ili Iggyja Popa. Ima jako markantan glas", otkrila nam je Ivana koja se nada da će se dobro zabaviti. Osim što su oboje zadovoljni jedno drugom, Ivana i Duško dijele mnoga mišljenja. Kada je riječ o favoritima oboje se slažu kako je osim glasovnih sposobnosti bitna i šarmantnost.

"Zasad je sve otvoreno. Mislim da će se tek nakon dvije emisije znati tko je kakav pjevač. Pjevanje je najbitnije, ali i simpatičnost tu igra veliku ulogu. Žiri će kao i prije biti naklonjen dobrim vokalistima, a vjerujem da će publika ići na simpatičnost", rekao nam je glumac Duško Modrinić, Ivanin pjevački partner koji je još uvijek ispunjen pozitivnom energijom i neopterećenosti.

"Imam takav glas kakav imam i prilagođavam ga pjesmi"

"Nisam umoran. Dobro sam i opušteno. Mislim da nema nekog razloga za zabrinjavanje. Za sada nemam tremu, možda će se pojaviti u emisiji, ali trenutno je nemam", priznao nam je Duško koji je zadovoljan svojim glasovnim sposobnostima. "Ima puno tih stvari koje bih htio a ne mogu. Imam takav glas kakav imam i prilagođavam ga pjesmi. Također se slažem s Ivanom da mi laganije stvari leže".

Kao i Ivana Kindl, tako je i Duško zadovoljan svojom partnericom. "Smatram da je riječ o jednoj izvrsnoj pjevačici s kojom je jako ugodno raditi. Bio sam par puta u Saxu kada je pjevala i sviđa mi se", rekao nam je za kraj Duško kojeg ćete kao i ostale natjecatelj moći gledati ove subote u prvoj emisiji treće sezone "Zvijezde pjevaju".

A.M.
Foto: HRT, Vlatka Hren

Pročitajte više