Roko snimio eurovizijski spot za pjesmu "The Dream"

Foto: Press

ROKO BLAŽEVIĆ snimio je spot za pjesmu "The Dream" koji će uskoro biti predstavljen javnosti.

Spot je snimljen prošlog vikenda u jednom zagrebačkom kazalištu. Kazališne daske odglumile su Jeruzalem, glavni grad zemlje domaćina 64. Eurosonga.

19-godišnji Roko ne krije zadovoljstvo svojim prvim videospotom.

"Spot smo snimali desetak sati, gotovo čitavu noć, no cijela ekipa bila je toliko puna entuzijazma i vjere u ovu pjesmu i spot da smo istinski uživali i jedva čekam da hrvatska, ali i europska publika premijerno vidi spot koji će već po ovoj genijalnoj scenografiji biti jedinstven. Ne želim puno otkrivati o radnji spota, no sigurno ćemo izazvati reakcije, a to je i cilj - ovo je takav festival, natjecanje na kojem želim pronijeti poruku pjesme, nisam tu samo da lijepo otpjevam, već da kroz svoju glazbu pronosim i poruku u koju vjerujem i za koju želim da dopre do srca milijunske publike! Siguran sam da ovakvom pozitivnom energijom i umjetničkim vjetrom u leđa možemo izboriti ulazak u veliko finale Eurosonga, a tada je sve moguće!" kaže Roko.

Hrvatsku će Blažević s pjesmom "The Dream", autora Jacquesa Houdeka, Charlieja Masona i Andree Čubrić, predstaviti druge polufinalne večeri, 16. svibnja, na 64. Eurosongu, koji se od 14. do 18. svibnja održava u izraelskom Tel Avivu.

Pročitajte više