Romano napušta BB kuću zbog Marine, Rini je na piku Ines Huskić

Screenshot: RTL

"ŠTO ĆE meni tko govoriti, koliko ću ja popiti, a koliko neću! Idem doma!", ljutito je rekao Romano stanarima nakon što ga je Marina opomenula da ne pretjera u pivu.

"Ona će meni govoriti što ću piti i što raditi", nastavio je Romano u sobi dok se pakirao, javlja RTL.

Marina je otrčala za njim u sobu objašnjavajući mu da nije ništa loše mislila te da mu je samo dala prijateljski savjet da ne pretjera jer to izgleda ružno, i da se obuče jer je vani hladno, no Romano se nastavio pakirati i komentirao da on nikada nije pretjerao u životu.

"Od kada sam došao ovdje, u 15 dana popio sam deset pivi", pravdao se ljutiti Romano.

S druge strane, anđeo i vrag imaju svoju ulogu u Kući. Anđeo treba činiti dobro i širiti pozitivnost, a vrag im mora zagorčati boravak u Big Brother kući.

Tako je došao red i na prvi tajni zadatak. Alen je od Big Brothera dobio zadatak da zagrli svakog stanara u Kući, i to čvrsto s dvije ruke te im time da snagu da prežive još jedan pakleni tjedan.

Po "anđeoskoj procijeni" Alena, stanar kojemu najviše treba zagrljaj jest Ivica. Alenu se to čini kao težak zadatak jer ne zna kako bi pristupio MMA borcu.

I dok anđeo širi ljubav, vrag sije svoje sjeme zla. Naime, Rina je dobila zadatak da naljuti i razbjesni simpatičnu Ines. Vražica treba dati sve od sebe da uspije u svom zadatku jer je Ines poznata po svojoj dobroj volji i smijehu.  

Pročitajte više