Romansa pobijedila netrpeljivost: Indijska tenisačica udala se za pakistanskog kriketaša

INDIJSKA teniska zvijezda Sania Mirza udala se za pakistanskog igrača kriketa Shoaiba Malika na ceremoniji u gradu Hyderabadu na jugu Indije. Na vjenčanju  su bili članovi obitelji, a novinarima je bio zabranjen pristup. "Molite se za tek vjenčani mladi par", poručila je Mirzina glasnogovornica nakon vjenčanja.

Sania se udala u istom crvenom sariju koji je nosila i njena majka na svojoj svadbi prije 25 godina, a do oltara je došetala praćena ritmovima tradicionalnih indijskih bubnjeva. Par, koji je svojom vezom dokazao kako ljubav ne priznaje nikakve granice niti netrpeljivosti, svoju će svadbu proslaviti naknadno u Hyderabadu i Lahoreu.

Mladoženja se već jednom bio oženio i to preko telefona

Sania i Shoaib u vezi su od početka godine, a igrač kriketa navodno je već jednom bio u braku. Kada su novopečeni mladenci u ožujku najavili svoje vjenčanje, javila se Malikova bivša, Ayesha Siddiqui, i podigla protiv njega tužbu tvrdeći da je on već s njom u braku. Njih dvoje vjenčali su se preko telefona, što je prema islamskom zakonu legalan način za sklapanje braka. No, Malik je tvrdio kako mu je Ayesha poslala fotografije na kojima uopće nije bila ona pa smatra da njihov brak nije legalan. Siddiquina obitelj odbacila je prošloga tjedna tužbu protiv Malika, tako da se on ipak uspio ponovo oženiti.    

Pročitajte više