Novi Zagreb preplavile misteriozne poruke: "Prije deset godina, tu je učinio nešto najljepše..."

Foto: Facebook/Alexei Vladimirovich Tchornogouz

NA NEKOLIKO lokacija u Novom Zagrebu pojavile su se rukom pisane poruke u kojima jedna žena opisuje uličnog svirača koji ju je očarao prije deset godina, a kojeg sad pokušava pronaći.

"Tu je pjevao i svirao gitaru, talentiran, predivan, drag dečko kojeg volim i obožavam i kojeg bih htjela pronaći. 2007. mi je otpjevao i odsvirao 'Lily of the West' i to je nešto najljepše što je netko učinio za mene. Ako ga poznajete molim vas javite mi se na casira107@gmail.com. Također mi se javite ako ste ga vidjeli, ako znate neke informacije o njemu slobodno ih pošaljite, bit ću vam zahvalna. On ima predivan glas, gitaru svira savršeno, ima predivno lice, recimo da je viši od mene (183 cm), volio je nositi kapu, kosa mu je tamnosmeđa ili crna, jako je drag. Unaprijed hvala i želim vam ugodnu jesen u Zagrebu", napisala je nepoznata žena, a njezine poruke objavio je jedan član popularne grupe "Zakaj volim Zagreb".

Poruke su snimljene u pothodniku u novozagrebačkom kvartu Zapruđe te kod gimnazije u kvartu Utrine.

Dok su neki zaključili da je ovo zaista romantičan potez, druge je začudilo što je ženi trebalo deset godina da pokuša stupiti u kontakt s misterioznim glazbenikom. No, čini se da ju je toliko očarao da ga nije uspjela zaboraviti ni deset godina kasnije.

Pjesmu "Lily Of The West" koja je oduševila nepoznatu ženu prepjevao je Branimir Johnny Štulić pod nazivom "Usne vrele višnje".

Pročitajte više