Romantik s Exita pronašao misterioznu djevojku, ali nije očekivao ovakav rasplet situacije

 Foto: Facebook

MLADIĆ iz srpskog Sombora, Milan Đurić, osvojio je regiju svojom potragom za misterioznom djevojkom koju je upoznao na festivalu Exit.

Izgleda da ju je uspio pronaći, no priča ipak nije završila tako divno kako se Milan nadao. 

"Pozdrav svima, ljudi. Zbog velike podrške, mislim da vam dugujem ostatak priče. Prije svega, želio bih vam se zahvaliti na ovoliko podršci, nisam ni sanjao da će se stvari ovako razviti. Bez vas je nikad ne bih uspio pronaći", započeo je obećavajuće Milan.

"Izgleda da danas iskreni osjećaji ne pobjeđuju uvijek, no to me neće spriječiti da nastavim dalje. Ostat ću džentlmen do kraja, neću navoditi njene razloge jer je djevojka željela ostati anonimna. Želim se zahvaliti i Exitu čija je magija pomogla da se sve ovo dogodi", zaključio je na kraju razočarani Milan. 

Milan je za srpski Kurir otkrio da je djevojka starija od njega te da joj pomalo smeta euforija koja se stvorila. Ipak, rekao je, nada se da će joj uspjeti dokazati da se cijela potraga isplatila te da se trebaju bolje upoznati.

Milan je ohrabrio mnoge na ovakav pokušaj pronalaska simpatije pa tako i Marija trenutno traži svog misterioznog dečka s plaže.

Pročitajte više