Ronnie Wood u gluho doba noći posjetio bivšu Ekaterinu Ivanovu

RONNIE WOOD snimljen je prošli tjedan kako u gluho doba noći dolazi u stan svoje bivše ljubavnice, Ekaterine Ivanove, a britanski tabloidi prenose kako je neobični par ponovo zajedno, unatoč tome što je ona njega nakon prekida nazvala zlim patuljkom a on nju sponzorušom, a to su bile blaže uvrede koje su pljuštale na račun jedan drugoga. Ipak, moguće je da je ljubav prevladala, a vremešni roker zaboravio sve što je Ekaterina tabloidima ispričala u vezi njega.

Ekaterina i Wood svoju romansu su započeli nakon slučajnog poznanstva, a on je zbog nje ostavio svoju dugogodišnju suprugu Jo Wood od koje se nedavno i službeno rastao. nakon nekoliko mjeseci ljubovanja, divljanja i opijanja, Ronnie i Ekaterina su prekinuli uz fizički obračun, a ona se ubacila u celebrity Big Brother, ne bi li uhvatila još malo željene pažnje.

Nakon toga se razgolitila za Loaded, što je valjda Wooda podsjetilo na ono što je izgubio pa se odlučio izgladiti odnose sa bivšom družicom, što je ona, nesumnjivo, s oduševljenjem prihvatila.

Pročitajte više