Rosario Dawson: Silovana sam i zlostavljana kao dijete

Foto: Instagram

GLUMICA Rosario Dawson otkrila je da je bila seksualno zlostavljana u djetinjstvu tijekom gostovanja u podcastu Morado Lens.

"Bila sam silovana i zlostavljana kao djevojčica, za mene je svijet takvo mjesto od djetinjstva. Kad sam to vidjela na radnom mjestu, to nije bilo nešto nepoznato za mene. Razmišljala sam, pa to se događa i u obitelji. Događa se i s ljudima koji bi se trebali brinuti za tebe dok si dijete", rekla je lijepa glumica. 

Otkrila je to nakon što je javno podržala svoje kolegice koje su progovorile o seksualnom nasilju u Hollywoodu te putem društvenih mreža pozvala sve da na Zlatnim globusima nose crninu kao znak solidarnosti. 

Rosario je rođena 1979. godine u New Yorku. Majka Isabel, spisateljica i pjevačica kubanskog i portorikanskog porijekla, imala je samo 16 godina kad ju je rodila i nikad se nije udala za glumičinog biološkog oca Patricka. Kad je Rosario imala godinu dana, njezina majka udala se za građevinara Grega Dawsona kojeg je Rosario uvijek nazivala "svojim pravim ocem".

Proslavila se ulogom u Tarantinovom filmu Otporan na smrt te ulogama u seriji Daredevil te filmu Sin City.

Pročitajte više