Rozga i Hauser prvi put nakon prekida na istom mjestu

Foto: Instagram

JELENA ROZGA i Stjepan Hauser prekinuli su u rujnu 2017. godine, a sad bi se prvi put od prekida trebali sresti na nekom javnom događanju.

Jelena i Stjepan najavljeni su kao izvođači na glazbenom spektaklu koji se 29. siječnja odvija u beogradskoj Štark Areni, dodjeli glazbenih nagrada Music Award Ceremony. Naći će se tu glazbenici iz svih zemalja regije, a hoće li se u nekom trenutku Rozga i Hauser zaista i susresti te kako će reagirati jedno na drugo, tek će se vidjeti.

Jelena i devet godina mlađi Stjepan u vezi su bili dvije i pol godine, a pale su i zaruke. Razloge i detalje prekida tada su odlučili zadržati za sebe.

"Ovim putem želim obavijestiti medije da smo Stjepan i ja odlučili prekinuti našu vezu i krenuti svatko svojim putem. Iza nas ostavljam lijepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo pričati. To je naša zajednička odluka i molimo vas da je poštujete", napisala je Jelena tada u priopćenju.

Pročitajte više