Rozga i Matić spontano zapjevali Ča će mi Copacabana, snimka oduševila fanove

Foto: Instagram

JELENA ROZGA oduševila je fanove snimkom sa snimanja spota za duet sa Sašom Matićem.

Na snimci se mogu vidjeti Rozga i Matić kako pjevaju hit Olivera Dragojevića Ča će mi Copacabana. "Tamo je moj cili svit", napisala je Rozga kratko u opisu snimke koja je u pola sata pregledana preko 20 tisuća puta.

Duet zavladao YouTubeom

Pjesma Ti i ja, koju su Saša i Jelena objavili krajem prošle godine, apsolutno je zavladala YouTube trendingom u zemljama regije.

Već treći dan od objavljivanja spota na YouTubeu Jelena Rozga i Saša Matić skupili su više od 1.5 milijuna pregleda. Autor skladbe Ti i ja je Saša Matić, a tekst je napisao Milan Miletić. Jelena Rozga nije sakrivala da joj se pjesma jako svidjela na prvo slušanje.

"Karijera duga više od 25 godina, a svega nekoliko puta sam zaplakala na pjesmu. Na ovu nisam zaplakala. Plakala sam… A vama želim samo da osjetite tu istu emociju, na kojoj sam beskrajno zahvalna Saši Matiću što ju je podijelio baš sa mnom", rekla je Jelena povodom objave pjesme.

"Godinama se Saša i ja dogovaramo oko dueta… 'Kada dođe ona prava, odmah ulazimo u studio.' I evo, to se desilo s ovom divnom baladom", dodala je pjevačica.

Pjesma je objavljena na novom albumu Saše Matića naslovljenom Dva života.

Dosad je pregledana preko četiri milijuna puta.

Pročitajte više