RTL-ovka odgovorila Škori i desničarima: Odjebite više od moje maternice i moje pičke

Foto: Facebook

NOVINARKA RTL-a Danka Derifaj reagirala je na svom Facebook profilu povodom izjava političara o silovanju i pobačaju koje su se mogle čuti posljednjih dana u javnosti.

"Cijeli dan sam iskopčana i sad vidim da je glavna tema imaju li silovane žene pravo glasa. Muškarci nas uzeli u usta i ne puštaju. Popizdila sam. Odjebite više od moje maternice i moje pičke, isto tako i od onih moje prijateljice, kolegice, majke, kćeri ili bilo koje druge žene. Ima da nas pustite na miru i poštujete", napisala je oštro novinarka.

Osvrnula se i na rječnik koji je koristila u izražavanju svog nezadovoljstva.

"A za sve koji će se zgroziti nad mojim rječnikom nek’ usmjere svoje zgražanje prema onima što bi gospodarili tuđim tijelom. Moja maternica, moja stvar, moje tijelo, moja stvar, moja pička, moja stvar i nema te sile koja će njom gospodariti", zaključila je Danka na Facebooku.

Objava je pokupila preko 600 lajkova i desetke komentara.

"Bravo Danka odlično, samo tako jer drugačiji jezik oni ne razumiju.Imaju li oni žena u strankama i kakve su to ženturače koje ne reagiraju na njihova baljezganja", "E, tako se razgovara s takvima", "Odabir riječi odgovara problematici", samo su neki od komentara ispod objave.

Podsjećamo, izjave na koje reagiraju žene su one Nine Raspudića u kojoj je kazao kako bi zabranio pobačaj čak i silovanim ženama te Miroslava Škore koji je rekao da se žena, ako zatrudni nakon silovanja, mora dogovoriti s obitelji što će učiniti.

Ella Dvornik se među prvima oglasila o Škorinoj izjavi.

Pročitajte više