"Rugate se sirotinji": Ljudi pobjesnili zbog uništenih tenisica za 3120 kuna

Foto: Press

SKUPOCJENI brend Golden Goose našao se na udaru kritičara nakon što je u prodaju puštena serija tenisica Venice koje izgledaju kao da ih sloj ljepljive trake drži da se na raspadnu. 

Tenisice, koji su se na tržištu pojavile prije dvije godine, sad se prodaju u novoj boji, a cijena im je 420 eura (oko 3120 kuna). Osim što izgledaju potpuno iznošeno, preko njihove prednje i stražnje strane zalijepljena je ljepljiva traka. Dok Golden Goose tvrdi da su tenisice "inspirirane vintageom", nezadovoljni kupci tvrde da se ovim tenisicama proizvođač ruga siromašnima.

"Čim je u opisu 'traka koja sve drži zajedno' imamo problem", napisao je jedan korisnik Twittera, dok je drugi dodao: "Ovo je svijet u kojem živimo, bogataši imitiraju siromašne".

"Ovo nije cool, moja mama te njene sestre i braća u školu su morali nositi zalijepljene tenisice. Moj djed se borio u Prvom i Drugom svjetskom ratu i nisu imali novca", napisala je korisnica Holly Wilson.

"Najgori trenutak mone industrije. Što je sljedeće, makeup uz koji izgledate kao ovisnik o opijatima", napisala je Zoe Watson.

Nakon burnih reakcija Golden Goose povukao je seriju Venice iz prodaje

Pročitajte više