Rundek u tri dana rasprodao pet od šest koncerata u zagrebačkom KSET-u

Foto: Press

RUNDEK i Ekipa u svega tri dana rasprodali su pet od ukupno šest koncerata koje će odsvirati u zagrebačkom KSET-u. U prodaji su ostale jedino ulaznice za svirku 8. prosinca, koje će biti rasprodane najkasnije za nekoliko dana, objavila je u četvrtak agencija LAA.

Serija nastupa u KSET-u krenut će 28. studenog. Bit će to najintimniji koncerti koje će Rundek i Ekipa svirati u puno godina jer je po danu dostupno 240 ulaznica. Očekivano, prvoobjavljenih pet datuma je razgrabljeno brzo, pa je dodan posljednji, šesti dan – 8. prosinca. Nakon što se on rasproda, neće se dodavati više koncerata.

"Treba nam igre i slavlja"

Ususret koncertima Darko Rundek je izjavio kako "ima nekih stvari koje se mogu podijeliti, razmijeniti, zajedno doživjeti samo izbliza". "Nevidljive su na velikoj sceni, ne možeš ih osjetiti preko zvučnika i ekrana."

"U KSET-u smo dovoljno blizu za to", rekao je Rundek. Kaže i da "u ovom vremenu manipulacije i strepnje treba povjerenja, igre i slavlja". "Kako ove godine slavimo 20. rođendan Ruku, dat ćemo više prostora pjesmama s tog albuma. Dobrodošli!" rekao je Rundek uoči serije koncerata u malom, kultnom zagrebačkom klubu.

Pročitajte više