Rupert Murdoch i 26 godina mlađa Jerry navodno se razvode zbog bizarnog razloga

Foto: EPA

MEDIJSKI mogul Rupert Murdoch i njegova supruga, inače glumica i bivši model, Jerry Hall, razvode se nakon šest godina braka. Nakon objave razvoda počele su kružiti priče o razlogu prekida.

Kako piše Daily Mail, Rupert je navodno ostavio Jerry jer se nije mogao pomiriti s njezinom navikom pušenja. U javnosti se često događalo da se Murdoch odmakne od svoje supruge kada ona zapali cigaretu.

''Pušim, pijem, volim vino, volim sunčanje, pijem kavu. Radim razne stvari koje ne bih trebala raditi'', rekla je Jerry još 2014. za Good Housekeeping.

Njihov prijatelj kaže da je problem razlika u godinama

Prijatelj bivšeg para otkrio je i dosad nepoznate detalje o njima.

"Za čovjeka od 91 godinu Rupert je u izvanrednoj formi, no čak ni on ne može zaustaviti godine. Nosi mekane cipele i ne voli dugo stajati te je opsjednut svojim zdravljem. Usto, sluh mu je sve slabiji", rekao je prijatelj para za Daily Mail.

"Jerry je dosta mlađa te i dalje voli ići na zabave i plažu i želi se zabavljati. Ne zabavlja je biti medijska gejša ni korporativna supruga. Beskrajno kruženje svijetom u zrakoplovu tvrtke kako bi bila uz Ruperta zbog neke korporativne zabave više je ne privlači puno, ako nekad prije i jest", dodao je.

Bivši par je zadnji put skupa viđen u javnosti u kolovozu 2021. godine i tada su išli na večeru, ali su odvojeno došli u restoran. 

Vjenčali su se 2016., dvije godine nakon što se Murdoch razveo od poduzetnice Wendi Deng. Murdoch je tad tvitao da je "najsretniji čovjek na svijetu". Rupertu je ovo bila čak četvrta supruga.

Pročitajte više