Rusija ima još jednu seksi špijunku: Zavirite u privatni album Anne Fermanove

ZA SEKSI rusku špijunku Annu Chapman nakon njenog uhićenja je čuo cijeli svijet, a čini se kako ona nije jedina lijepa Ruskinja koja se našla "s onu stranu zakona". U sklopu velike akcije uhićenja inozemnih špijuna u SAD-u, koju provodi FBI, uhićena je i 24-godišnja Anna Fermanova. Za razliku od svoje imenjakinje Chapman, koja je već deportirana u Rusiju, Fermanova se zasad nalazi u kućnom pritvoru u Dallasu.

Fermanova je početkom godine pokušala iz SAD-a u Rusiju prenijeti opremu za noćni nadzor i oružje. Pravdala se kako su to stvari potrebne njenom suprugu za lov. Uhićena je ranije ovog mjeseca u New Yorku, prilikom povratka iz Moskve u SAD. Njen odvjetnik Scott Palmer tvrdi kako Fermanova nije špijunka.

No, zanimljivo je da je suprug Anne Fermanove još 2007. godine deportiran iz SAD-a u Rusiju zbog prijevare i krađe identiteta počinjenih u New Yorku. Palmer je naveo kako nije upućen u taj slučaj i kako zna samo da je suprug Anne Fermanove deportiran zbog kršenja uvjeta dobivanja zelene karte.

Pročitajte više