Ruskinja koja živi u Srbiji priznala što je najviše nervira: Ne razumijem ovo pravilo

Screenshot: TikTok

RUSKINJA Elizabeta Tarasova prije pet mjeseci s dečkom se preselila u Srbiju, a u svom TikTok videu priznala je što je najviše nervira u toj zemlji. Naime, 23-godišnja tiktokerica objasnila je da se nikako ne može naviknuti na semafore. 

"Ovo je jedna stvar koja me iznenadila u Srbiji. Kada prelazite cestu na pješačkom prijelazu, automobili i dalje mogu voziti prema vama. Ovo se odnosi na situaciju kada automobili moraju skrenuti, a pješacima je i dalje zeleno svjetlo", objasnila je. 

@elizza_tar I also saw such rules in Turkey but there it is more hard to be a pedestrian than in Serbia 🥲 as drivers are more chaotic.. Why just cars can not stop while people are crossing the road 🤔 #beogradsrbija #foreignerlife #serbia #cultureshock ♬ original sound - Elizabeth

"U većini slučajeva vozači propuste pješake, ali ponekad ne mare za pješake i uopće ne uspore. Ne razumijem zašto postoje ovakva pravila", dodala je. 

"Vrijedi samo kod skretanja udesno, pravilo postoji kako bi više auta moglo proći bez čekanja glavnog zelenog svjetla na semaforu", objasnio je netko u komentarima, na što mu je tiktokerica odgovorila: "Zanimljivo! Hvala na informaciji." 

"Meni se to stalno događa, ja viknem: ‘Udari me ako se usudiš’ jer to i drugi viču", našalila se druga, a netko je dodao: "Ista stvar je i u New Yorku." 

Pročitajte više