Ryan Reynolds u sredini: Scarlett Johansson ljubomorna na Blake Lively?

PUTENA glumica Scarlett Johansson, čini se, nije baš dobra bivša žena. Iako je njezin brak s kanadskim glumcem Ryanom Reynoldsom završio na njezin zahtjev, Scarlett nije baš sretna što on nastavlja sa svojim životom, prenose američki mediji. Ryan odnedavno izlazi s glumicom Blake Lively iz "Tračerice". Izvor blizak glumici otkrio je da je Scarlett ljuta i povrijeđena jer on više nije zaljubljen u nju.

Scarlett se vrlo brzo nakon razvoda spetljala s holivudskim veteranom Seanom Pennom, iako se Ryan želio pomiriti. Bili su u braku dvije godine i on je još neko vrijeme nakon rastanka bio zaljubljen u nju. Čak je za US Weekly rekao kako mu je brak najbolje razdoblje u životu. Kad je vidio kako je ona brzo prešla na sljedećeg, odlučio je i on nastaviti sa svojim životom. Zgodni glumac je upoznao Blake na snimanju filma "Green Lantern", gdje je glumio naslovnu ulogu, a Blake glavnu žensku ulogu. Prije Reynoldsa, dugonoga Blake je hodala s Leonardom DiCapriom, a prije njega s kolegom iz "Tračerice" Pennom Badgleyjem.

Scarlett je trenutno u vezi s glumcem Josephom Gordonom-Levittom. Iako su trenutno razdvojeni jer snimaju na različitim kontinentima, očito misle ozbiljno jer mu je Scarlett dala ključ svoje kuće.

Pročitajte više