Udovica Hugha Hefnera: U Playboyevoj vili su me iskoristili kao nikad prije

Foto: Profimedia

UDOVICA Hugha Hefnera Crystal na Instagramu je objavila da je u Playboyevoj vili bila "iskorištavana kao nikad prije".

"Bila sam dio Hughovog života više od deset godina", započela je manekenka, koja se za preminulog osnivača Playboya udala kad je njoj bilo 26, a njemu 86 godina. Kaže da je bila uz Hefnera sve do dana kad je preminuo 2017. godine.

"Šutjela sam godinama jer sam po prirodi introvertirana i vila je u jednu ruku bila moje utočište, a u drugu ruku sam tamo bila iskorištavana kao nikad prije", napisala je Crystal. Život s Hefnerom opisala je ovako: "To je bilo kao da sam pokucala na vrata te kuće za vrijeme maškara i ostala zatočena unutra deset godina."

Natuknula je i da radi na memoarima.

Potvrdila tvrdnju Holly Madion?

Progovorila je nedugo nakon što se pokojnog osnivača kultnog časopisa s raznih strana počelo optuživati za nedolično ponašanje. Optužuju ga bivše djevojke i zaposlenici Playboya.

Čini se da je Crystal potvrdila i tvrdnju Holly Madison, koja je s Hughom hodala od 2001. do 2008., o tome da je Hefner fotografirao i dijelio gole fotografije alkoholiziranih žena. Naime, na Twitteru je ranije napisala da je pronašla i uništila tisuće takvih fotografija.

Hefnerov sin Cooper progovorio je o optužbama na račun svog oca u objavi na Twitteru: "Neki možda ne odobravaju stil života moga oca, ali on nije bio lažov. Koliko god neobičan, bio je iskren i živio je pošteno", napisao je Cooper. "Bio je velikodušan i brinuo se za ljude. Ove zlobne priče samo pokazuju kako se rađa osveta", dodao je.

Pročitajte više