S Kličkom je bila devet godina, a s novim dečkom doživjela je najteže trenutke

Foto: Profimedia

RUSKI napad na Ukrajinu u prvi je plan gurnuo braću Kličko, gradonačelnika Kijeva Vitalija i njegovog brata Vladimira, koji su krenuli u bitku za svoju domovinu. Mediji su se počeli zanimati i za njihove privatne živote, a dok je Vitalij 26 godina u sretnom braku, Vladimir je imao turbulentniji ljubavni život.

Njegova najpoznatija veza ona je s holivudskom glumicom Hayden Panettiere, kojoj je karijera zapela nakon niza privatnih problema.

Iako je ljubavna priča slatke Hayden i ukrajinskog snagatora Vladimira izazvala simpatije javnosti, daleko od kamera njih se dvoje nekoliko puta prekidali i mirili se. Upoznali su se 2009. godine, a konačni prekid dogodio se 2018. Bili su i zaručeni, a prije osam godina dobili su kćer Kayu. 

Da je njihova veza završila otkrilo se kad je Hayden fotografirana s agentom za nekretnine Brianom Hickersonom. Mnogi su tvrdili da je preljub s Hickersonom razlog kraha veze s Kličkom, no to nikad nije potvrđeno.

Hayden i Hickerson često su se opijali i svađali, a na Valentinovo 2020. u njihov dom pozvana je policija jer je agent za nekretnine fizički napao glumicu. Policija je objavila da je Hayden imala crveno i natečeno lice te ogrebanu lijevu ruku. Kako su mediji pisali, Brian je udario Hayden šakom u lice i bacao je, a ona je izjavila da ju je pretukao. 

Hickerson je osuđen na 45 dana zatvora od kojih je odslužio 12. Dobio je i zabranu prilaska glumici.

S obzirom na to da u tim trenucima s njom nije bila Kaya, mediji su otkrili da je djevojčica većinu vremena s ocem u Ukrajini. Nakon ruskog napada na tu zemlju, fanovi su glumicu ispitivali je li djevojčica na sigurnom, a ona im je odgovorila da je sve u redu i da Kaya nije u Ukrajini. Nije poznato gdje je.

Vladimir Kličko od njihovog prekida nije snimljen s drugom ženom.

Pročitajte više