S odmora "kidnule" u Zadar: Vanja Mamić revije pratila u društvu kćeri, Snježana Mehun povela sina

MEĐU poznatim damama koje su popratile posljednju večer Zadar Fashion Nightsa našle su se i Vanja Mamić, koja je na revije došla u društvu kćeri Nine, te Snježana Mehun, koja je sa sobom na revije povela sina Dinu. Obje su bile oduševljene kreacijama dizajnerice Kristine Burje, koja se krije iza imena Krie Design.

"Super su revije. Došla sam, kao i uvijek, zbog Kristine Burje. Pohvalila bih ovu njenu ljetnu kolekciju, ima se stvarno što za vidjeti", kazala je Vanja Mamić kojoj je posebno za oko zapeo jedan ljubičasti kombinezon iz spomenute kolekcije. Kreacije ove dizajnerice, kaže, često nosi. Trenutno uživa na godišnjem odmoru, a u Zadar je navratila isključivo zbog revija: "S godišnjeg sam odmora kidnula s obzirom da sam tu u blizini". Vanja kaže kako je definitivno tip za neki mirniji godišnji odmor, a o razvikanoj partijanerskoj destinaciji Zrću kaže: "Bože me sačuvaj". Njen odmor stoga izgleda ovako: "Doma, privatna plaža i klinci i obitelj".

Snježani Mehun ležerne kreacije "više fora" od glamuroznih haljina

"Sviđa mi se Krie Design, jako volim te tkanine koje su udobne i praktične", kazala nam je Snježana Mehun te dodala kako su joj te ležerne kreacije "više fora" od glamuroznih haljina, od kojih joj tijekom sinoćnjih revija ni jedna, kako je kazala, nije zapela za oko. Sviđaju joj se i kupaći kostimi kreatorice Kristine Burje, a zaključila je kako su manekenkama odlično stajali. Došla je na poziv Nevena Ciganovića, Aleksandre Grdić i Stefany Hohnjec, kako bi svoje prijatelje i suradnike podržala jer su na ovom projektu radili prvi put. Trenutno uživa u godišnjem odmoru sa svojim dragim Mihaelom Galekovićem i sinom Dinom, a kako joj je "baza" u Karlobagu i ovog će se ljeta naći među partijanerima na Zrću. Ondje planira skoknuti kad joj tijekom odmora dosadi mir kod kuće, a za dobar provod najbitnije joj je dobro društvo.

Pročitajte više