S RTL-a potvrdili: Doris i Boris nisu tražili da se njihove scene izbace iz Superpara

Foto: RTL

DORIS PINČIĆ ROGOZNICA I Boris Rogoznica ponovno su se našli u fokusu javnosti nakon što su se zajedno pojavili u novim epizodama emisije Superpar, a gledatelji ne prestaju raspravljati o tome zašto par jednostavno nije tražio da se uklone njihove zajedničke scene navodno snimljene prije bračnog brodoloma.

S RTL-a su za Index potvrdili da par nije tražio uklanjanje scena te da ih nisu kontaktirali vezano uz emisiju.

"Doris Pinčić i Boris Rogoznica nisu kontaktirali produkciju emisije Superpar kako bi tražili izbacivanje scena u kojima su oni prikazani, niti je RTL razmatrao mogućnost izbacivanja scena s bivšim supružnicima, kao ni snimanja scena s novim celebrity parom", objasnili su nam s RTL-a.

"Dvije epizode u kojima sudjeluju Pinčić i Rogoznica u planu su za emitiranje pred kraj sezone, koju gledatelji RTL-a mogu pratiti od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat", dodali su.

Druga sezona emisije Superpar koja se trenutno emitira na RTL-u snimala se krajem 2019. godine dok su, sada već bivši, supružnici Pinčić - Rogoznica bili u braku. Iako se u traileru nije puno toga vidjelo, ono što je prikazano gledateljima je bilo dovoljno da ispišu brojne komentare. Tako Boris u jednom trenu po mračnoj sobi hoda u boksericama, dok ga Doris iz studija navodi.

"Što sve ljudi zbog novca neće biti u stanju napraviti", "Koliki želudac moraš imati za ovo? Pljuc", pišu sad gledatelji po društvenim mrežama.

Za razvod se saznalo u lipnju

Početkom lipnja hrvatska je javnost saznala da se Doris i Boris razvode, a nešto kasnije Boris je priznao i nevjeru s glazbenicom i dominom Alex Ognjenom.

"U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričati ali ajde... Iako već neko vrijeme nismo životni partneri i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo za reći o tome,niti se tiče IKOG osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju. Hvala svima na razumijevanju", napisali su supružnici u objavi razvoda.

"Moje povjerenje i prijateljstvo iskorišteni su i zloupotrijebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio 'muškim hormonima' i napravio veliku pogrešku koja će me pratiti cijeli život. Najviše mi je žao što sam time povrijedio svoju obitelj i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednog dana", rekao je Boris kasnije o nevjeri.

Pročitajte više