Sa 16 godina je završila u zatvoru, a danas je slavna i udana za ultrabogatog poduzetnika

Foto: Instagram

ONIMA koji prate modnu scenu ime ruske manekenke i modne ikone Elene Perminove sve govori. Za one koje moda i ne zanima, Elena je bivša ruska manekenka s besprijekornim stilom, koja si može priuštiti sve markirane komade svijeta jer se udala za 27 godina starijeg ruskog oligarha.

Ovih dana privukla je pažnju javnosti na reviji Giambattista Vallija, na koju je 30-godišnja ljepotica došla u prozirnoj čipkastoj suknji koja je otkrivala donje rublje.

Njen privatni život godinama već zabavlja rusku javnost. Iako je danas u sretnom braku s Alexandrom Lebedevim s kojim ima troje djece, priča o njihovom upoznavanju izgleda poput neke moderne bajke

Kao tinejdžerica, Perminova je upala u loše društvo te je uhićena zbog dilanja droge. Prijetila joj je kazna zatvora, a tad su se njeni roditelji obratili Lebedevom, nadajući se da će on izvući njihovu kćer iz problema. Ispostavilo se da ju je itekako izvukao iz problema.

Elena je odrasla u siromašnoj obitelji u Novosibirsku, a sa 16 godina započela je vezu s dilerom. Nakon uhićenja surađivala je s policijom, a upravo to joj njeni dotadašnji prijatelji nisu mogli oprostiti.

"Skoro je ubijena", rekao je Lebedev 2009. godine za Time.

Tada se njen otac javio Lebedevom, koji je tada radio kao tajni agent, moleći ga za pomoć.

"Ja sam tada radio na kampanji za donošenje zakona o zaštiti svjedoka. upoznao sam njenog oca, a potom i Elenu, no vezu smo započeli nekoliko godina kasnije", rekao je.

On joj je našao dobro odvjetnika koji ju je izvukao iz problema. Počela se baviti manekenstvom, upisala je ekonomiju na sveučilištu u Moskvi, a potom i započela romansu s Lebedevim, danas vlasnikom lista Novaya Gazeta i jednim od najbogatijih Rusa prema Forbesu. 

Pročitajte više