Sabina Ćedić piše kolumnu: Nisu mi trebali stariji frajer niti pornić niti redaljka s repkom



LUPINOVA muza, Sabina Ćedić, dobila je svoju kolumnu, koju će svakog tjedna objavljivati na jednoj internetskoj stranici, na kojoj će komentirati svijet poznatih i slavnih. Čitateljima se predstavila kao ambiciozna studentica pomaknutih životnih vrijednosti. U svojoj prvoj kolumni osvrnula se na svoje grudi, koje naravno nisu silikonske, a na televiziji ih je pokazala jer su lijepe, a i zabavno joj je igrati se s hrvatskim predrasudama.

"U ovoj kolumni pitam vas: di su mi silikoni? Moje sise nisu silikonske. Mislim da sise nisu sve što imam, a ostalo ću vam pokazati u narednim mjesecima", napisala je Sabina.

Nije joj to, kaže, donijelo unosne poslove i slavu, ali u toj poziciji su, izjavila je, svi hrvatski celebrityji, koji su odreda siromašni kao crkveni miševi. Mali dio njih je bogat, a oni koji to jesu, primjećuje Sabina, do novca dođu udajom za nekog imućnijeg. Očito je u tome tajna medijskog eksponiranja brojnih slavnih!

I iako vjerojatno nije imala namjeru nikoga podcijeniti, Sabina je pred kraj prve kolumne napisala: "Možda nisam Severina, Nives Celzijus, Dolores, ali sam Sabina koja nije trebala redaljku sa cijelom repkom (nogometnom ekipom), niti trideset godina prestarog frajera i nije mi trebao pornić, već sam samo skinula majicu u Red Carpetu i za nekih dva tjedna postala sam ime za koju zna svaki Hrvat i čak poneka Hrvatica." Nakon ovako sočnog starta, ne sumnjamo da će se broj onih koji će znati za "zečicu" Sabinu povećati.

Pročitajte više