Sabrina Carpenter snimila provokativnu kampanju, odmah se javio i njen dečko

Foto: Instagram/EPA

Američka glumica i pjevačica Sabrina Carpenter zaštitno je lice nove kolekcije Skimsa, brenda Kim Kardashian, koja izlazi 3. travnja. Pozirala je u seksepilnom donjem rublju, a prizorima iz kampanje nije odolio ni njezin dečko, glumac Barry Keoghan. 

On joj je u komentarima ispod fotografija objavljenih na Instagramu ostavio emotikone vatre i lica koje se znoji te je dodao da izgleda poput Barbie.

Fotografije koje je Sabrina objavila u jednom danu skupile su više od tri milijuna lajkova i mnoštvo pohvala. "Ovo će srušiti internet", "Opsjednuta sam s tobom", "Ovo je sve", "Najseksi žena na svijetu", neki su od komentara.

Barry i Sabrina poziranjem na crvenom tepihu potvrdili vezu

Sabrina je nahvalila brend Kim Kardashian. "Svaki komad koji sam nosila bio je izuzetno laskav i udoban, što je naravno uvijek zagarantirano sa Skims proizvodima. Obožavam ženstvenost cijele kolekcije. Osjećam se vrlo uzbuđeno što me Skims odabrao da budem lice ove kampanje jer sam oduvijek obožavateljica brenda", rekla je o suradnji s Kardashiankom. 

Inače, za vezu Sabrine i Barryja, zvijezde Saltburna, šuška se već neko vrijeme. Par je u nekoliko navrata viđen zajedno u javnosti, a prošli mjesec su zajedno pozirali na Vanity Fair partyju nakon Oscara. Barry i Sabrina nisu komentirali navode o vezi, iako je pojavljivanje na afterparyju Oscara bila svojevrsna potvrda. 

Pročitajte više