Sacha Baron Cohen u traileru za "Diktatora" u krevetu s Megan Fox: Vrijedna si svakog novčića



BRITANSKI The Sun ekskluzivno je došao do urnebesnog trailera za novu komediju Sache Barona Cohena baziranu na liku i djelu Saddama Husseina. Osim očekivanih Cohenovih gegova na račun političara, u filmu su i neočekivane gošće poput seksi Megan Fox koja glumi - sebe.

Cohen tumači glavnu ulogu, srednje-istočnog diktatora u posjeti SAD-u. Osim jahanja na devi usred New Yorka i sudjelovanja na utrci na 100m u kojoj u svoje protivnike puca pištoljem, Sachin lik je iskušao i Amerikanke. U krevetu je s Megan Fox te joj plati skupim satovima i rubinima: "Vrijedna si svakog novčića". Megan ga na to upita: "Je li ovo neka šala? Što ti misliš da sam ja Kardashianica?" Diktator joj na to spremno dogovara: "Naravno da ne, ona je puno dlakavija".

Trailer sadrži još urnebesnih zafrkancija svojstvenih Cohenu, a ovaj film koji izlazi u svibnju sljedeće godine bi mu se mogao itekako isplatiti. Glumcu je navodno plaćeno 13 milijuna funti za ulogu u "Diktatoru", a trebao bi dobiti i 20% od svakog centa koji film zaradi. Predviđaju mu veću profit od one koju mu je donio prošli film, a iznosila je 52 milijuna funti. 

Pročitajte više