Sad je opasna frajerica u "Živim mrtvacima", a nekad je snimala scene seksa utroje u toplesu (18+)

Screenshot/Foto: YouTube/Press

GLUMICA Pollyanna Mcintosh u popularnoj seriji "Živi mrtvaci" glumi lik Jadis, pomalo čudne vođe skupine "Scavangers" s kojom nema zafrkancije, no 2007. godine glumila je u nečemu potpuno drugačijem - komediji "Sex And Death 101" gdje je snimila scenu seksa utroje.

Škotska glumica u toj je "sci fi" seks-komediji potpuno neprepoznatljiva s obzirom na opasni lik kojeg glumi u "Živim mrtvacima". Pollyanna se u toj komediji pojavljuje u toplesu te sudjeluje u vrućem klinču s glumicom Natassijom Malthe i glumcem Simonom Bakerom, zvijezdom popularne serije "Mentalist".

Njih dvije u tom filmu glume srednjoškolke iz katoličke škole koje vjeruju da je Simon poslan na svijet da im oduzme djevičanstvo.

Komedija koja nije pretjerano dobro prošla ni među gledateljima ni među kritičarima prati lik Rodericka Blanka, kojeg tumači Baker, a koji na dan svoje momačke večeri dobiva email s listom svih žena s kojim je kroz život spavao, odnosno s kojima će tek spavati. Na listi se nalazi 101 ime, a njegova zaručnica je tek 29. na popisu. On nakon toga odluči otkazati vjenčanje te počne opsesivno tražiti sve žene s liste kako bi spavao s njima. 

Nova sezona serije "Živi mrtvaci" počela je 23. listopada, a Pollyanna trenutno igra jednog od ključnih likova. 

Pročitajte više