Sad se na Trifunovića ljuti i Dado iz Smogovaca: Doživotno mu zabranite ulaz u RH

Foto: Boris Scitar/Matija Habljak/PIXSELL

SVE što se proteklih dana izdogađalo u vezi glumca Sergeja Trifunovića odlučio je prokomentirati i Alin Kavur, koji je osamdesetih glumio Dadu u Smogovcima, a sada je dopredsjednik Vijeća Gradske Četvrti Donja Dubrava. Alina su, čini se, razljutile Sergejeve izjave pa je poručio da treba doživotno zabraniti ulazak u Hrvatsku, a ne samo na godinu dana kako je određeno. 

Kavur: Nadam se da ćeš dobiti doživotnu zabranu ulaska u RH

"Zabraniti mu doživotno ulaz u RH! Trifunović pokazao svojim ponašanjem i izjavama kako srpska politika uz Pupovca diše. Sergej, ti si primjer srpskog razmišljanja, šta misliš tko si ti da možeš protiv zakona i pljuvati po našoj policiji. Ove tvoje izjave su četničke i mržnja prema Lijepoj Našoj", napisao je Alin.

"Trebao si dobiti doživotnu zabranu ulaska u RH. Odmah se osjećaš ugrožen poput Pupovca i odmah smo ustaše. Kažeš vidimo se u Grčkoj ili Bleiburgu. Grci su vaša braća tako da o njima ne želim ni komentirati, a za Bleiburg nema vam više onog smrada Tita. Sreli ste se sa nama i 90-ih godina, kaj ćeš, pomela vas OLUJA.

Sergeju, velikosrpski san je bio i ostat će vam samo san. Nadam se da ćeš dobiti doživotnu zabranu ulaska u našu Domovinu", piše u mailu koji je Alin poslao medijima.

Često komentira događaje u Hrvatskoj

Inače, Kavur je poznat po svojim desničarskim stavovima i često ima komentare na događanja u Hrvatskoj. Uoči prošlogodišnjeg Zagreb Pridea Kavur je, nezadovoljan njegovim održavanjem u glavnom hrvatskom gradu, najavio pokretanje prve heteroseksualne parade.

"Ne razumijem zašto mi kao katolička zemlja dozvoljavamo da se održavaju javne tzv. parade ponosa i Queer Zagreb", napisao je tada na svom profilu. Hetero parada je trebala biti održana 8. listopada 2022., ali je otkazana zbog, kako je rekao, "sigurne procjene". Trebala je sudjelovati i udruga Hrvatska mati, no na kraju su se svi međusobno posvađali.

Pročitajte više