Salma Hayek odvela muža milijardera na jedno od najljepših mjesta u Hrvatskoj

Foto: Instagram

DA GLUMICA Salma Hayek uživa u čarima lijepe naše vidljivo je po fotkama koje redovito objavljuje na društvenim mrežama. Ovaj put je u društvu supruga Francois-Henrija Pinaulta posjetila jedno od najljepših mjesta u Hrvatskoj, nacionalni park Brijune. 

Lijepa Salma je s fanovima podijelila dvije fotke s Brijuna. Jednu na kojoj grli muža na ostacima rimske vile te drugu na kojoj pruža ruke prema zebri. 

"Molim vas, ne dirajte životinje, ali svakako dirajte svog muža", napisala je uz objavu. 

U komentarima su joj se, između ostalih, javili i brojni Hrvati koji su joj poželjeli dobru zabavu i poručili joj da im je drago što uživa u ljepotama naše zemlje. 

Osim što naporno radi na snimanju nastavka filma "The Hitman's Bodyguard", Salma itekako iskorištava priliku da se i dobro zabavi dok je u Hrvatskoj. 

Tako je otkrila da je Uskrs provela tražeći tartufe u Istri, a osmjeh na njenom licu dok je pozirala sa psima obučenima za traženje tartufa sve govori. 

Uz Salmu su u Rovinju snimali i Samuel L. Jackson te Ryan Reynolds, kojemu se u Istri pridružila i supruga Blake Lively.

Inače, uskrsne praznike u Hrvatskoj provodi i nogometaš Cristiano Ronaldo s obitelji. On uživa u Dubrovniku gdje su mu priredili tretman kakav je tamo do sada doživio jedino Papa

Pročitajte više