Salma Hayek raskošnim dekolteom na premijeri zasjenila sve prisutne

NAKON što se u showu Davida Lettermana pojavila bez grudnjaka, Salma Hayek za premijeru filma "Grown Ups" odjenula je pripijenu bijelu haljinu u kojoj je njezin dekolte bio toliko izražen da su svi ostali bili gotovo nezamijećeni uz nju. Prpošna Salma očito je svjesna svojih raskošnih atributa pa joj tako ni ovaj put nije smetala medijska pompa koja se stvorila oko nje, točnije oko njezinih grudi.

Lijepa glumica, osim što itekako zna privući pažnju izgledom, razumije se i u nogomet o kojemu je pričala u showu Late Night. Vatrena navijačica pratila je gotovo sve utakmice SP-a, posebice one u kojima je igrao njezin rodni Meksiko. Pobjedu Meksikanaca nad Francuzima, kako otkriva Salma, slavio je i njezin suprug Francois-Henri Pinault, francuski poduzetnik.

"Cijelu kuću sam ukrasila meksičkim zastavicama, pozvala sam sve prijatelje Meksikance i bilo je prilično čudno kada je moj suprug Francuz došao kući. Kada je Meksiko pobijedio, popili smo toliko tekile da je Francois upitao gdje se nalazimo jer mu se ne čini kao da je u Parizu", ispričala je glumica koja se za poduzetnika udala prošle godine na Valentinovo.

Pročitajte više