Salt Baea napao talijanski nogometaš: Možeš me poljubiti u dupe. Tko si ti uopće?

Foto: Epa, Instagram

TURSKI chef Nusret Gokce, poznatiji kao Salt Bae, jedna je od omraženijih osoba trenutno, uglavnom zbog skandaloznog ponašanja na finalu Svjetskog prvenstva u Kataru, a zbog toga ga je grubo kritizirao i bivši reprezentativac Italije Giuseppe Rossi.

Rossi je na Twitteru napisao komentar na račun Gokcea i njegova ponašanja nakon utakmice Argentine i Francuske. "Salt Bae me može poljubiti u dupe. Dirao si trofej, svu si pažnju htio povući na sebe. Koji si ti kurac uopće? Tvoje dvije minute slave su prošle", poručio je nekada slavni nogometaš Rossi, koji je igrao za Manchester United, Fiorentinu, Villarreal i mnoge druge klubove, ali je trenutno bez angažmana već pola godine.

Podsjetimo, Salt Bae je nekoliko trenutaka nakon što su Argentincima uručeni medalje i trofej prvaka svijeta, nekako dospio na teren i tamo bio veoma nametljiv te molio nogometaše da mu daju da se fotka s njima. Pritom im je uzimao trofej iz ruku, dirao ga, iako je to zabranjeno propisima, a uzimao im je i medalje te ih je stavljao u usta. 

Pročitajte više