"Samo da su gole": Gledatelje razljutio Davorov zlatni gumb, imaju i teoriju zašto ga je stisnuo

Screenshot: Facebook

DAVOR BILMAN sinoć je iznenadio gledatelje "Supertalenta" stisnuvši zlatni gumb nakon nastupa plesne skupine Sambastica iz Splita, iako te ljepotice u tangama nisu svojim plesnim umijećem impresionirale baš nikog.

Društvene mreže showa preplavili su komentari zbunjenih i nezadovoljnih gledatelja koji smatraju da nema smisla da žiri u finale šalje netalentirane natjecatelje. Mnogi su zaključili i da je Bilman djevojkama dao zlatni gumb samo da razljuti Martinu Tomčić koja je odmah dala do znanja da joj se njihov nastup nije nimalo svidio.

Komentare gledatelja prenosimo u obliku u kojem su i objavljeni.

"Ak će se žiri međusobno prepirat i slat ne talentirane ljude u finale onda neka ugase show i motaju kablove i idu kuć."

"Bili smo gore i vidjeli ih uživo,još uvijek nemožemo vjerovati da su naše izrezali a ove koje im nisu ni do prsta stavili nastup cijeli i još dali zlatni gumb. Razočarenje totalno...nulaaa"

"Ozbiljno pitanje producentima ove emisije, zasto ovaj celavi Clan u ziriju sjedi u ziriju? On je smrknut, nikad se nesmije i ljuti se kao malo djete sto nema zadnju rijec?!? Wtf?"

"Ne mogu vjerovati da je ovo zasluzilo zlatni gumb, ovo cak nije ni smijesno koliko je tuzno , cista nula"

"Ovo za zlatni ?? Pa cura sa hula hop kolutima je bila sto puta bolja,ove nit znaju plesat ,a bogme ni komunicirat"

"Ja zbilja ne kontam zasto je on njima stisnuo zlatni gumb. Radi čega?? Pa i sam je rekao da ga baš nisu impresionirale ali nek on njih zeli opet vidjeti i stisne zlatni gumb...za svaki zlatni gumb sam se i ja slozila ali za ovo sam ostala šokirana..."

"Ljudi.....ovo vam je skola... ak ste zgodne prijavite se iduce godine na supertalent skinite se gole i u finalu ste"

"Ovi stvarno ne znaju baratati s tim zlatnim gumbom. Ja mislila sprdnja, a ono stvarno prosle dalje"

 "Nemrem verovat. Ove cure nisu zaslužile zlatni gumb. Ej direkt u finale???? Daleko slabije od mnoštva njih. Bilman stisnuo iz inata? Pa fakat im to ne treba. Razočarenje na n - tu"

"Namjerno je stisnuo gumb da druge u ziriju nazivcira"

"Inat Martini i nista drugo"

Pročitajte više