Samo pravi fanovi Harryja Pottera imat će sve točne odgovore u ovom kvizu

Foto: Press

HBO je potvrdio snimanje serije o Harryju Potteru. "Vaše pismo za Hogwarts je ovdje. Max je naručio prvu Harry Potter televizijsku seriju, vjernu adaptaciju kultnih knjiga", napisali su neki dan na Twitteru. Fanovi najslavnijeg čarobnjaka na svijetu su oduševljeni.

Rečeno je da će svaka knjiga činiti jednu sezonu, što znači da bi se serija trebala snimati godinama. "Svaka sezona bit će autentična prema izvornim knjigama i donijet će Harryja Pottera i njegove nevjerojatne pustolovine novoj publici diljem svijeta, dok će originalni, klasični i omiljeni filmovi ostati u središtu franšize i dostupni za gledanje diljem svijeta", najavljeno je.

>> HBO je potvrdio: Stiže serija o Harryju Potteru, objavili su najavu

"Drago nam je što publici pružamo priliku da otkrije Hogwarts na potpuno novi način. Harry Potter je kulturni fenomen i jasno je da postoji trajna ljubav i žeđ za čarobnjačkim svijetom", rekao je direktor HBO-a Casey Bloys.

Za obožavatelje Harryja Pottera, koji s nestrpljenjem čekaju seriju, pripremili smo jedan kviz. Da vidimo koliko toga ste zapamtili iz franšize! Javite nam rezultate u komentarima. Ako imate manje od 5 točnih odgovora, vrijeme je za filmski maraton.

Pročitajte više