Samohrana majka skida se pred kamerom i zarađuje više od 2000 kuna na sat

Foto: Instagram

SAMOHRANA majka koja zarađuje oko 250 funti (oko 2100 kuna) na sat radeći kao webcam djevojka planira se umiroviti s 40 godina kako bi mogla "uživati u životu i ne brinuti se o poslu".

Elysia Downings iz Buxtona u engleskom Derbyshireu može zaraditi do 72 tisuće funti godišnje i kaže kako ju je taj posao učinio sretnijom nego što je ikad bila, no priznaje kako treba imati dobar smisao za humor.

U razgovoru za Mirror, Elysia je otkrila neke od neobičnih zahtjeva koje dobiva od gledatelja, koji plaćaju 3,99 funti po minuti kako bi gledali njezin performans.

U opisu brojnih seksualnih fetiša izdvojila je jedan koji je dobila njezina kolegica - vorarefiliju. Riječ je o seksualnom fetišu u kojem seksualno uzbuđenje izaziva pomisao na proždiranje, bilo sebe ili druge osobe i životinje, odnosno promatranje cijelog procesa. Njezin klijent napalio se kad se pretvarao da je Jaffa torta dok ga ona "jede".

Elysia, nekad odlična učenica, kaže kako je njezin IQ u top 5% u državi. Osim od skidanja pred kamerom, prihode ima i od prodaje seksi donjeg rublja i raznih igračaka u svom online sex shopu Besty Boudoir.

Kaže i da je njezina ovisnost o seks igračkama toliko teška da ne može pronaći dečka i sama je već tri godine. Nađe li ljubav, bit će u dilemi - ostaviti taj posao ili ne, a kaže kako bi to napravila da pronađe drugi način da zaradi takav novac.

Njezina obitelj i otac njenog šestogodišnjeg sina podržavaju je u njezinom odabiru karijere i vide da je to čini sretnom.

Slaže se da postoji stigma oko mama koje rade u seks industriji, no vjeruje kako bi žene trebale moći izraziti svoju seksualnost bez obzira na to jesu li rodile ili ne.

Elysia kaže i kako je taj posao napravio čuda za njezino samopouzdanje, posebno otkako je dobila bebu.

Pročitajte više