Sandi Cenov: Majka mi je na prvom vjenčanju plakala od tuge, a na drugom od sreće

Foto: Slaven Branislav Babić/Pixsell

SANDI CENOV je u razgovoru za In Magazin govorio o svojim najvećim hitovima, ali i o mnogim detaljima iz privatnog života. Otkrio je kako se njegov otac nakon razvoda od majke nije previše trudio oko odgoja i zašto mu je majka plakala na vjenčanju s Brankom Bebić. 

Glazbenik je priznao da je pjesmu Žena budi mi ti posvetio svojoj tadašnjoj supruzi Branki Bebić i da ju je njom zaprosio. "To je bio takav trenutak da ona nije vjerovala da ja mislim ozbiljno. Pratio me glas zato što je prije nje bila Miss Hrvatske Fani Čapalija i isto smo tu nešto bili u vezi i onda je to bilo blesavo da je opet Miss", otkrio je.

Tajne iz refrena - Sandi Cenov

U novom izdanju rubrike "Tajne iz refrena" Sandi Cenov ispričao je kako su nastali njegovi najveći hitovi. 🎶 Progovorio je i o mnogim detaljima iz svojeg privatnog života, vezi s Fani Čapalijom, priznao kako se njegov otac nakon razvoda od majke nije previše trudio oko odgoja te zašto mu je majka plakala na vjenčanju s Brankom Bebić. Kako je jednu njegovu pjesmu komentirao Đorđe Balašević, otkrio je našoj Juliji Bačić Barać. 😄

Objavljuje IN MAGAZIN u Četvrtak, 6. travnja 2023.

Sandi je opisao da je Branku zaprosio nakon dva ili tri tjedna hodanja i da je čim je čula pjesmu pristala, ali da je bila malo skeptična i da su unatoč razvodu u dobrom odnosu. Dodao je da je njegova majka plakala od tuge na njihovom vjenčanju, a da je plakala od sreće kada se drugi put ženio.

"Da, zato što imaju tu i neka vremenska ograničenja, bio sam stvarno mlad, premlad, i ona je bila premlada, srljali smo u to kao neki ludi klinci koji sve znaju u životu. Mama je jednostavno osjećala da to neće biti to, ali naravno da mi to nikad nije mogla reći. Mi smo zapravo oboje tada bili toliko pod lupom javnosti da ništa nismo mogli bez javnosti", opisao je.

"Otac se nakon razvoda od majke nije trudio"

Za pjesmu Branka istaknuo je da nije bila posvećena Branki Bebić, nego pjesmi Ej Branka, Branka koju je izvodio Toma Zdravković. "Vjerojatno najljepše iskustvo mi je druženje s Đorđom Balaševićem. Sjećam se kad sam snimio pjesmu Ej Branka, Branka da mi je Đole rekao: 'Moraš biti ozbiljan komad budale da snimiš takvu pjesmu nakon što ste već toliko godina rastavljeni'", prisjetio se.

Na pitanje kakav je bio njegov odnos s ocem, odgovorio je: "Mama se rastala kad sam bio jako mali. I onda je bila samohrana majka, nije se tata tu nešto puno trudio oko odgoja. Imao sam ja mog Ferdu, Ferdo je bio lik koji je mene zapravo odgojio. Ferdo je bio mamin dečko tako da on je tu odigrao jako bitnu očinsku ulogu."

Pročitajte više