Zatvara se zagrebački klub Ritz

Foto: Instagram

SANDI PEGO, hrvatski tiktoker, poduzetnik i sudionik showa Ples sa zvijezdama, objavio je na društvenim mrežama da se zatvorio zagrebački klub Ritz. Pego je bio suvlasnik Ritza, vodio ga je posljednjih nekoliko godina, a u objavi je objasnio da klub prestaje s radom zbog prenamjene zgrade.

"Iza mene je duga noć. Selili smo naš Ritz, i moram priznati da mi nije bilo nimalo lako. Bila je to duga i teška noć", ispričao je poznati influencer.

"Bilo je puno špekulacija oko ove priče. No, jedina je istina da vlasnik 'naše' zgrade i jedne iza nje ima nove planove s njima", dodao je napomenuvši da ne zna što će u budućnosti biti s klubom.

"Za sada ću uzeti odmor od svega. A gdje će nam biti nova adresa i hoće li se naš novi projekt zvati Ritz ili nekako drugačije, odlučit ću u narednim tjednima", ispričao je Pego.

Inače, iza tiktokera je uzbudljivih nekoliko mjeseci. S partnericom Helenom Janjušević završio je na drugom mjestu u Plesu sa zvijezdama, a u jednoj epizodi showa je sa suprugom Cindy Šoštarić Hadžić objavio da će uskoro dobiti dijete.

Pročitajte više