Sandi pokazao tetovažu posvećenu Balaševiću: Ostaje nam to što se volimo

Foto: Instagram

SANDI CENOV je na Instagramu objavio fotografiju svoje tetovaže na lijevom ramenu koja je posvećena Đorđu Balaševiću. 

"Ostaje mi to sto se volimo... Tetovaža valjda dovoljno govori u kojoj sam mjeri bio fan Đorđa Balaševića. Što god da radim - ne mogu tu strašnu istinu odagnati iz glave. A što je još gore - ni iz srca.... I što sad!? Svirati i pjevati njegove pjesme...", napisao je i najavio da će ovog utorka u 20 sati na Instagramu svirati i pjevati Balaševićeve pjesme. 

Sandi je i dan ranije objavio zajedničku fotku s Đorđem Balaševićem te posvetu koju mu je Đole napisao u knjizi, a uz to mu je napisao emotivnu posvetu. 

"Kad odes... Kad te đavo isprati salajačkim sokakom...Ehhhh... Jako mi je teško pisati ovaj post, jer ovo me dotuklo. Korona, potres, a onda ode i đole.... Onako - bez neke pompe, bez najave. Svi ti divni stihovi su najdublje obilježili moj život. Dublje od svih mojih idola iz djetinjstva. Nenametljivo, a tako snažno. A točno takav si bio i sam. Ako postoji neka utjeha, imao sam čast da se družimo, pa čak i da sviramo i da snimamo zajedno. Kakvi su to "dani lavova" bili... Tvoje riječi... I negdje u mom oku uvijek će se vidjeti trag tih dana, tih pjesama... Moja obrada "Lijepa Đokina kći", suze u Oliverinim i tvojim očima na tu pjesmu, tvoja divna tumačenja nastanka nekih od najvećih pjesama s ovih prostora, a i tumačenja života općenito. Jednostavno, a tako mudro. Onako kako samo genij poput tebe zna. Tj. znao je.... Još se ne mirim s tim da te više nema i da nam samo pjesme ostaju. Ovo "samo" je uvjetno rečeno, jer to je opus, koji neće biti zaboravljen sve dok je nama nas, normalnih, koji smo te neizmjerno poštovali i voljeli...
Zbogom Đole...", napisao je. 

Pročitajte više