Sandra Bullock: Bolno je naviknuti se da na neka pitanja nikada nećeš dobiti odgovore

SANDRA BULLOCK se vraća na velike ekrane filmom "Extremely Loud & Incredibly Close", što joj je prvi uradak nakon razvoda od Jesseja Jamesa. Glumica kaže kako ni sama nije bila sigurna je li spremna za ulogu, ali kada je pročitala knjigu prema kojoj je film napravljen, znala je da mora sudjelovati u njemu jer ju je duboko dirnula.

"Kamo god sam se okrenula, svi su bili potpuno posvećeni priči u filmu. To se ne događa često", kaže Sandra. Osvrnula se i na teško razdoblje nakon što je otkrila da joj je muž imao brojne seks afere. "Bilo je bolno, brzo naučiš da na neka pitanja u životu ne možeš dobiti odgovore i naučiš sepomiriti s tim, što je zapravo proces koji traje cijeli život", kaže oskarovka.

Sandra u novom filmu glumi mamu dječaka koji je oca izgubio u terorističkom napadu na SAD 11. rujna. Za ulogu se pripremala slušajući poruke koje su svojima voljenima ostavljali oni zarobljeni u World Trade Centeru. "Te su poruke bile jako inspirativne. Nevjerojatno je kako su ti ljudi, koji su znali da će izgubiti život, uspijevali ostaviti poruke pune nade i utjehe za svoje obitelji", kaže Sandra.

Pročitajte više