Sandra Perković progovorila o planovima za vjenčanje: Za mene je brak svetinja

Foto: Instagram

SANDRA PERKOVIĆ već je 10 godina u sretnoj vezi s trenerom Edisom Elkasevićem, a mnoge je počelo zanimati planira li par možda uskoro stati pred oltar.

"Mislim da nakon deset godina života s Edisom je to samo pitanje vremena. Kad će? Može sutra, može ove godine, može za deset godina, glavno da smo mi zajedno i da stvaramo jednu veliku priču i zajednički život i da smo tu jedno za drugoga. A to je ja mislim u današnje vrijeme rijetkost", rekla je u intervjuu za IN Magazin.

"Za mene je brak svetinja. Ja želim da on bude moj odabranik i ja njegova, a kad će se dogoditi ta službena primopredaja prezimena, to ću vas obavijestiti.

Sandra Perković otvoreno o ljubavi i braku

Jedna od naših najuspješnijih sportašica Sandra Perković nedavno je po šesti put odnijela pobjedu na Europskom prvenstvu i tako se upisala u povijest bacačica diska. Na krilima ove pobjede u nedjelju će nastupiti na Hanžekovićevu memorijalu u Zagrebu. Uoči ovog atletskog spektakla, sa Sandrom je razgovarala naša Julija Bačić Barać. Otkrila nam je čija joj potpora s tribina najviše znači te kad će izreći "sudbonosno da".💕

Objavljuje IN MAGAZIN u Utorak, 6. rujna 2022.

Nas dvoje jesmo jedno za drugo i da li ćemo taj papir kao što ljudi vole reći, a ja se ne slažem, okončati ili nećemo - mislim da je najbitnije da se mi slažemo", zaključila je.

Sandra je Edisa, bivšeg bacača kugle, upoznala 2012. godine. Kada je Sandra 2013. godine prekinula suradnju s trenerom Ivanom Ivančićem, Edis je preuzeo ulogu trenera. Proteklih godina šuškalo se o njihovom prekidu i pomirenju, no nijedno od njih dvoje o toj temi nije željelo reći ni riječi.

Pročitajte više