Sanja Agić po supruga u Remetinec zakasnila "jer se sređivala"

VIZAŽISTICA Sanja Agić, supruga nogometaša Jasmina Agića koji je zbog afere "Offside" neko vrijeme proveo u pritvoru, suprugu je cijelo vrijeme bila podrška i trudila se od svega zaštititi njihova osmoipolgodišnjeg sina Tina. Pisalo se o njihovim bračnim problemima, a Sanja kaže kako toga ima u svakom braku. Po supruga je pred Remetinec zakasnila jer se otišla srediti.

"Kad me odvjetnik nazvao i rekao mi da mi suprug tijekom dana izlazi iz pritvora, bila sam jako uzbuđena, sretna i zbunjena. Nisam znala što bih prije - spakirala njegove stvari kako bismo mogli otići na nekoliko dana negdje u osamu, satima sjedila ispred Remetinca i čekala ili, kao i svaka žena, otišla se srediti. Kako nismo znali točno vrijeme izlaska, napravila sam ovo zadnje i zakasnila po njega. Užas!", ispričala je za Story Sanja Agić, koja je nedavno na donjem dijelu leđa istetovirala suprugovo ime.

Agićeva supruga ne zna bi li mu oprostila prevaru ili ne: "Da nisam u braku, nego u vezi - ne bih! A s obzirom na to da je brak nešto drugo, puno važnije i neizostavno je upletena i nedužna osoba, dijete, svakako bih dobro promislila. Ako se osoba koja je prevarila kaje, ne mogu sa sigurnošću reći da ne bih".

Pročitajte više