Sanja Duggan ostavlja Franu Barbierija zbog nove ljubavi?

IAKO bliski prijatelji 37-godišnje Sanje Duggan i 40-godišnjeg Frane Barbierija tvrde kako par prolazi kroz bračnu krizu, u kakvoj se s vremena na vrijeme nađe većina parova, tjednik Extra je objavio kako Sanja Duggan supruga ostavlja zbog nove ljubavi - 40-godišnjeg građevinskog poduzetnika Igora Maksimilijanovića, vjenčanog kuma bivšeg nogometaša Zvonimira Bobana.

Posljednjih dana su Duggan i Maksimilijanović viđeni na ručkovima, večerama i u zajedničkim noćnim provodima, što je potaknulo još glasnija šuškanja o tome da se Duggan i Barbieri razvode. Naklapanja su otišla toliko daleko da se piše i o tome da je zbog nove ljubavi Duggan zamolila supruga, s kojim ima dvogodišnjeg sina Lennona Benneta, da iseli iz njihova zajedničkog stana u Zagrebu.

Glasine o razvodu dežurni dušobrižnici "potvrđuju" citatima Facebook statusa poznatog para - Frane Barbieri je izbrisao status u kojem je stajalo da je u vezi, a Sanja Duggan je u svoj status stavila znakoviti citat iz "Zameo ih vjetar" - "Frankly, my dear, I don`t give a damn".

I dok je po novim medijskim napisima Sanja Duggan ta kojoj je pripisana nezahvalna titula preljubnice, ranijih se godina pisalo o tome kako je veliki zavodnik Frane Barbieri taj koji šara uokolo bračne postelje. Tako ga se svojevremeno povezivalo s manekenkom Anteom Kodžoman. Supružnici su se inače nedavno vratili iz Los Angelesa u Hrvatsku te su najavili da će neko vrijeme živjeti u domovini.

Pročitajte više