Sanja Milanović Letiziji poklonila poseban nakit, kraljica ga odmah ponosno pokazala

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

ŠPANJOLSKI kralj Filip VI. i kraljica Letizia trenutno borave u Hrvatskoj, a kao znak dobrodošlice Sanja Musić Milanović, supruga Zorana Milanovića, poklonila je kraljici tradicionalne barbanske naušnice.

Novim komadom nakita koji je dobila na dar od Sanje Musić Milanović kraljica Letizia upotpunila je modnu kombinaciju u kojoj je u četvrtak posjetila Hrvatski državni arhiv i Polikliniku za rehabilitaciju slušanja i govora SUVAG. Kraljica Letizia je za ovu prigodu odjenula elegantnu crno-bijelu bluzu i crnu dugačku suknju.

Među 10 najbolje odjevenih žena svijeta

Letizia je postala kraljica Španjolske kada je njezin suprug Filip zasjeo na tron te zemlje nakon što je njegov otac, kralj Juan Carlos I., 2014. godine abdicirao. Radila je na mnogim prestižnim televizijskim i novinskim kućama. U svom životopisu ima zapisano i javljanje uživo iz New Yorka nakon napada na Blizance 11. rujna, a 2003. je izvještavala i o ratu u Iraku.

Za Filipa se udala 2004. godine te imaju dvije kćeri - Leonor (16) i Sofiju (15). Često privlači pažnju svojim modnim kombinacijama, ali i jednostavnim i cjenovno prihvatljivim modnim odabirima. Često se može vidjeti u odjeći iz Zare, popularnog španjolskog brenda.

Vanity Fair ju je svrstao u top 10 najbolje odjevenih žena svijeta.

Pročitajte više