Sara iz ŽNV-a: Kad upišem faks, idem kod Marina i neće me se tako brzo riješiti

Foto: Instagram

SARA SITARIĆ, kandidatkinja četvrte sezone showa Život na vagi, progovorila je o svojim planovima za ljeto, vezi s Marinom Marušićem u kojeg se zaljubila u showu, ali i o fakultetu koji trenutno upisuje.

"Zasad ne idem u teretanu, neću biti kod kuće dosta vremena, želim se izguštati ovo ljeto, ali definitivno sam u pokretu. Nećemo si lagati, nisam baš bila aktivna posljednja dva mjeseca dok su trajale pripreme za maturu, što psihičke što fizičke, ali snimila sam si DVD na kojem imam treninge koji su vrlo slični ovima iz Života na vagi i baš mi pašu", rekla je Sara za RTL.

"Ako Bog da, upisujem fakultet, zasad mi je to jedini jasan plan. Fizioterapija i fizioterapija - samo to dolazi u obzir, tu se mogu nadograditi u medicinskom, sportskom, wellness smjeru, što god poželim, nudi mi jako dobru podlogu", kaže. U planove je uključila i svog dečka Marina.

"Viđamo se kad god stignemo, čujemo se svaki dan, ali on jako puno radi pa rjeđe idem tamo. Vidjet ćemo se za koji dan, kada budem išla kući i onda kad upišem faks, dolazim mu i neće me se tako lako i brzo riješiti!" rekla je kroz smijeh i dodala: "Voljela bih svakako posjetiti i našu Danči u Splitu."

Pročitajte više